A sztori:

Hozzávalók:
- 200 g orecchiette tészta (lehet penne is)
- 2 szál virsli
- 100 g zöldborsó
- 50 g feta
- olívaolaj
- parmezán
Instrukciók:
Kifőzzük a tésztát, lobogó vízbe dobjuk annyi percig, amennyi a zacskóra van írva, majd leszűrjük.
Elkészítjük a feltétet: egy serpenyőbe olívaolajat öntünk és a zöldborsót megpirítjuk rajza, hozzáadjuk a felkarikázott virslit és még 3 percig sütjük. Ezután rádobjuk a tésztát és még 5 percig együtt sütjük. Tányérba helyezzük, megszórjuk fetával, parmezánnal, és a tetejére kis tejfölt öntünk.
Jó étvágyat és jó újrahasznosítást!
Jó étvágyat és jó újrahasznosítást!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése