A sztori:
Kaptam egy nagy zacskó spenótot, és megpróbáltam valami izgalmas módon felhasználni. A Pinteresten nézelődtem recept után. Ajánlom mindenkinek, aki nem egyszerűen receptet, hanem szép, ízlésesen tálalt és fotózott kaját szeretne készíteni. Egy házibulin tálaltam fel friss sárgarépával és mártogatóssal, azonnal elfogyott!
Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- 20 dkg spenótlevél
- 3 tojás
- 100 g reszelt parmezán
- 2 tk fokhagymasó
- 20 dkg zsemlemorzsa
- só
- bors
Instrukciók:
A vöröshagymát apróra vágjuk, a spenótot megmossuk alaposan és azt is apróra vágjuk, majd összeöntjük őket egy tálba. Hozzáadjuk a zsemlemorzsát, tojást, sót, borsot és parmezánt, majd összegyúrjuk a masszát.
A sütőt 200°C-ra előmelegítjük, egy tepsit kibélelünk sütőpapírral és a masszából vizes kézzel golyókat formázunk. Kb 20-30 percig sütjük, amíg szépen meg nem pirulnak a golyócskák, majd friss sárgarépával, mártogatóssal tálaljuk!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése