2012. október 28., vasárnap

Lazackrémes penne

A sztori:
Előző nap csináltuk a grillezett lazacot, de nem bírtam egy részét megenni, így eltettem ínségesebb időkre, egészen 1 napig bírta. Újrahasznosításon esett át...

Hozzávalók:
 - a tegnapról megmaradt lazac
 - tejszín/sajtkrém
 - tej
 - szerecsendió, só
 - penne
 - 1 db paradicsom, pár levélke bazsalikom a díszítéshez

Instrukciók: 
Kifőzünk annyi pennét, amennyi elég lesz a mártáshoz (de egyébként lehet más tészta is, például spagetti), elkészítjük a mártás: a tejszínt vagy sajtkrémet felmelegítjük, megolvasztjuk egy edényben, fűszerezzük, hozzáadjuk az apró darabokra tördelt lazacot, majd ha túl sűrűnek találjuk, akkor felöltjük egy kis tejjel, és már készen is van, egyszerű és nagyszerű íze van, aki szeretné dekorálni, az tehet rá paradicsomot és bazsalikomot, ahogy én is tettem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése